Fujitsu Hungary

A Fujitsu meghirdeti partnereinek 2023-as SELECT innovációs díjprogramját

2023. október 02. - Fujitsu Hungary

Fujitsu recognized as winner of 2023 Microsoft Japan Healthcare & Life  Sciences Partner of the Year Award for its cloud-based platform for  healthcare sector : Fujitsu GlobalA Fujitsu bejelentette a 2023-as SELECT innovációs díjprogram pályázati időszakának megnyitását. Az immár tizedik éve megrendezett pályázattal a Fujitsu az értékesítési ökoszisztémájához tartozó partnerek figyelemreméltó eredményeit ünnepli. A Fujitsu SELECT innovációs díj elsősorban a friss projektek kiemelkedő kreativitását és hatásait jutalmazza.

 

A Fujitsu elkötelezett az emberközpontú intelligens társadalom megteremtése mellett, és ökoszisztéma-partnerei kulcsfontosságú szerepet játszanak e cél megvalósításában. A Fujitsu SELECT innovációs díjprogram azokat a partnereket ismeri el és díjazza, akik sikeresen használják fel a Fujitsu technológiáit és megoldásait a digitális átalakulás előmozdítására, az ügyfelek és a társadalom javára. A program olyan projekteket állít reflektorfénybe, amelyek – a Fujitsu és partnerei közös szakértelmét kamatoztatva – az egyes komponenseken túlmutató megoldásokat kínálnak, és a részek összegét meghaladó, kivételes értéket képviselnek.

 

A SELECT innovációs díjra benyújtott pályázatokat a szakértő zsűri az ügyfélvállalatnak nyújtott előnyök és a szélesebb körű társadalmi hatás alapján értékeli. A legmagasabb pontszámot azok a projektek kapják, amelyek jelentősen felgyorsítják az ügyfelek digitális átalakulását. A zsűri emellett figyelembe veszi a partnerek hozzájárulását az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak megvalósulásához, ami jól tükrözi a pozitív társadalmi változások iránti elkötelezettségüket. A partnerek közötti együttműködést szintén fontos szempontként vizsgálják, felismerve az ökoszisztéma-kezdeményezések szélesebb körű hatását.

 

A kiválasztott partnerek számos előnyt élveznek, például marketinganyagokat kapnak projektjeikhez, és konzultálhatnak a Fujitsu partnertanácsadó testületével, amelynek tagjait kivételes üzleti teljesítményük alapján választják ki. A testület tagjai soron kívül elérhetik a Fujitsut, segítséget nyújthatnak a főbb stratégiai fókuszterületek rangsorolásához, és tanácsaikkal formálhatják a jövőbeni stratégiát. A SELECT innovációs díj nyertese 10 ezer dollár értékesítésfejlesztési támogatást kap a Fujitsuval közös marketingkampányokra, ami tovább növeli láthatóságát, és erősíti jelentlétét.

 

A pályázaton a Fujitsu minden partnere részt vehet. A pályázatokat a partnerportálon elérhető űrlapon kell benyújtani. A beküldött projekteknek a 2023. október 20-i benyújtási határidőig teljes mértékben meg kell valósulniuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fujitsuhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9718226393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása