Fujitsu Hungary

Fujitsu TechCommunity workshop a partnerek IT-készségeinek fejlesztésére

2022. november 28. - Fujitsu Hungary

Washington DC is a unique tech hub. Don't expect it to be like Silicon  Valley. | by Tim Winkler | The Startup | MediumA 2022-es Fujitsu TechCommunity workshop, amely két év kihagyás után több mint 200 pre-sales tanácsadó és haladó gondolkodású IT-szakember számára biztosít találkozási lehetőséget a vállalat európai partnerhálózatából. A személyes workshopok résztvevői az elérhető előnyöket maradéktalanul kiaknázva támogathatják ügyfeleik digitális átalakulási projektjeit – legyenek a digitális átalakulási jövőkép kidolgozásával megbízott tanácsadók vagy a jövőképet valóra váltó műszaki megoldásokat tervező mérnökök.

 

A digitális átalakulás soha nem látott mértékű felgyorsulása ellenére az informatikai készségek iparági szintű hiánya még mindig sok vállalatnál akadályozza az adatvezérelt működést. Különösen akut hiány mutatkozik az olyan kulcsfontosságú új technológiák terén, mint a mesterséges intelligencia, amely kritikus fontosságú ahhoz, hogy értéket és felismeréseket tudjanak kinyerni a hatalmas mennyiségű strukturált és strukturálatlan adatból.

 

A Fujitsu TechCommunity workshopja gyakorlati képzést biztosít a legújabb technológiákról az értékesítési partnerek informatikai munkatársainak. A napirenden szerepelnek a Fujitsu portfóliójának legújabb elemei, a végfelhasználói eszközöktől az MI-ig. Az újonnan megismert stratégiák révén a partnerek kezelni tudják a vállalkozások előtt álló legfontosabb kihívásokat – például a kiberbiztonság, a GDPR-megfelelés és a hibrid IT bevezetése terén.

A rendezvény egyedülálló programja az inspiráló előadások mellett gyakorlati workshopokat is magában foglal, amelyek mindegyike kis létszámú résztvevővel zajlik, és három napon keresztül ismétlődik. A hagyományos stílusú előadásokkal ellentétben ezek a rendkívül interaktív foglalkozások nyílt eszmecserét ösztönöznek a szakma képviselői között, és a valós életből vett tapasztalatokra és forgatókönyvekre épülnek.

A TechCommunity résztvevői a Fujitsu számos technológiai partnerével, például az Intel, a Microsoft, a Veritas, a VMware, a Brocade, a CommVault, a Juniper, a NetApp, a Nutanix, a Suse, a Nuix és a Unicon képviselőivel is kapcsolatba léphetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fujitsuhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3317989656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása