Fujitsu Hungary

A Mazda Motor Europe a Fujitsut bízta meg felhőalapú átalakulása végrehajtásával egy több millió dolláros, ötéves megállapodás keretében

2022. november 28. - Fujitsu Hungary

Mazda - WikipediaAz autógyártó a Fujitsut választotta partnerül a legkorszerűbb felhőinfrastruktúra bevezetéséhez, amellyel gyorsítja új termékei piacra jutását és optimalizálja költségeit. A Fujitsu ötéves szerződés keretében a Mazda Europe 23 európai piacának 28 helyszínén támogatja az üzletileg kritikus műveletek modernizálását és automatizálását, miközben a vállalat nyilvános felhő-infrastruktúrára áll át.

 

A tender során a Fujitsu meggyőzte az MME-t arról, hogy meglévő helyi telepítésű infrastruktúrájáról felhőre átállva nagyobb agilitásra tehetne szert. Az AWS és az Oracle Cloud alkalmazásában szerzett mélyreható ismereteit és tapasztalatait kamatoztatva a Fujitsu cloud-first megoldást vezet be a vállalatnál.

 

A Fujitsu AIOps, DevOps, FinOps, biztonsági és felhőszolgáltatásokat nyújt a Mazdának

A Fujitsu az MME hosszú távú partnere az infrastruktúra modernizálása és automatizálása terén. Az ötéves szerződés ideje alatt a Fujitsu át fogja állítani a Mazdát a meglévő, helyi telepítésű IT-infrastruktúráról egy nyilvános felhőre épülő, új modellre. A Fujitsu ezenkívül a vállalat biztonsági és FinOps működését is korszerűsíti.

 

A stratégai beruházással a Mazda kiaknázhatja a DevOpsban rejlő lehetőségeket, és a vegyes AWS és Oracle Cloud infrastruktúrával növelheti jövőbeni üzleti agilitását. Az AIOps, a DevOps és a FinOps kombinálása révén a Mazda IT-üzemeltetése intelligens módon össze tudja hangolni egymással az infrastruktúra, az alkalmazások és a szolgáltatások működését a hibrid felhős ökoszisztémákban. Működését az üzleti célokhoz igazítva, igény szerint reagálhat a fogyasztói elvárások gyors ütemű változására, optimalizálva mind a felhőerőforrások fogyasztására költött összeget, mind pedig a TCO-t.

 

Alex Janssens, az MME informatikáért, alkatrészellátásért és logisztikáért felelős alelnöke és informatikai vezérigazgató-helyettese elmondta: „A Fujitsu által benyújtott meggyőző üzleti terv bemutatta, milyen előnyökre számíthatunk a digitális átalakulási tervek megvalósításából. Partnerünk hiperskálázható felhőszolgáltatások és felügyeleti platformok bevezetésében szerzett mélyreható szakértelmét megismerve úgy döntöttünk, hogy érdemes kiváltanunk a helyi telepítésű infrastruktúrát. A megnövelt agilitás mellett az automatizációt is előtérbe helyező AWS és Oracle Cloud infrastruktúra a költségeket is segít jobban kézben tartanunk.”

 

Paul Patterson, a Fujitsu európai régióért felelős vezérigazgatója hozzátette: „Az ügyfeleinkre fordított hosszú távú, koncentrált figyelem jegyében örömmel bővítjük ki üzleti együttműködésünket a Mazdával. Az ügyfelekkel való kapcsolatépítés terén vallott filozófiánkra és képességeinkre támaszkodva arra törekszünk, hogy magas színvonalon, közösen valósítsuk meg a digitális átalakulást. Az AWS-sel és az Oracle-lel kiépített kiváló kapcsolatnak köszönhetően egyedülálló módon tudjuk végrehajtani a nagyszabású, üzletileg kritikus feladatokat. Haladó, transzformatív szemléletünkkel a Mazdát is sikerült meggyőznünk arról, hogy a Fujitsu lesz számára a legjobb partner a jövőbeni növekedés támogatásához.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fujitsuhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7317989666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása